Мавритания

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мавритания

Имоти за продажба в Мавритания

Мавритания е западноафриканска държава, която граничи със западна Сахара на север, Атлантическия океан на запад, Сенегал на югозапад, Мали на юг и изток и Алжир на североизток. Столицата е Нуакшот, разположена на брега на Атлантическия океан.

Ако се интересувате от закупуване на имот за продажба в Мавритания, трябва да знаете, че Мавритания има два големи града: Нуакшот и Нуадибу, които могат да предложат нещо интересно на пазара на недвижими имоти. Нуакшот е столицата с около 850 000 жители и след това там се смята за икономическа столица: Нуадибу.

Пазарът на недвижими имоти в страната е до голяма степен неразвит с очевидни различия по отношение на жизнения стандарт.

Ако целта ви е да закупите имот за продажба в Мавритания, Киффа е интересен град, известен със своите перли, които са известни от местните занаятчии.

Друг град, който предлага уникални имоти за продажба в Мавритания, близо до границата със Сенегал, е Sélibaby, която благодарение на своя университет и новата болнична структура може да предложи на чуждестранните инвеститори, които искат да инвестират в имоти за продажба в Мавритания.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13500

За продажба Други (търговски обекти), Мавритания, Atar, Azougui, Azougui Mauritania Tracks

205,359.00BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

7200 m²
Хотели, къмпинг, ресторант, бар, басейн, къщи, палмови горички. Господарска къща в имение
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB